trekkerspostDe Trekkerspost is het officiĆ«le bondsblad van de Nederlandse Touwtrekbond en wordt als zodanig aan ieder NTB-lid toegezonden (uitgezonderd de vijf euro en vijftig cent-leden). De Trekkerspost verschijnt zes tot tien keer per jaar in een oplage van ongeveer 800 stuks.
Een los abonnement kost 25 euro per jaargang (januari - december).
De abonnementsregistratie loopt via Rieki van Raaij (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.). 
Artikelen uit Trekkerspost mogen alleen worden overgenomen voor niet-commerciĆ«le doeleinden (wel graag de bron vermelden).

Het gebruik van foto's uit de Trekkerspost is alleen toegestaan na overleg met de desbetreffende fotograaf. 

Informatie over Trekkerspost vindt u op www.trekkerspost.nl

Kopij voor Trekkerspost kunt u aanleveren via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Trekkerspostcommissie: 

Het doel van de Trekkerspostcommissie is het verzorgen van het touwtrekblad (Trekkerspost).
De taak is het redactioneel samenstellen van het blad.
 

De Trekkerspost geeft aan de leden informatie over o.a. wijzigingen van het wedstrijdreglement nationaal en internationaal, actuele zaken die zich afspelen binnen besturen of commissies of op en om het touwtrekveld. Ook verslagen van diverse competities of (inter)nationale toernooien komen in het blad aan bod.

 

De Trekkerspostcommissie bestaat uit:

Voorzitter: dhr. Harrie Hermanns, Tichelmansdijk 1, 7261 SH Ruurlo
Tel. 0573 -  46 15 45; email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bestuurslid/eindredacteur: dhr. Frans Pool, Opper Haudmare 2, 9241 WD Wijnjewoude
Tel. 0516 - 48 15 97; email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bestuurslid/correspondent gewest Noord: mw. Aaltje Nieuwland, Schoterlandseweg 68, 8411 ZG Jubbega
Tel. 0516 - 46 20 46; email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bestuurslid/correspondent gewest Oost: dhr. Wim Morskieft, Vockersweg 16, 7554 RK Hengelo
Tel. 0742 - 91 73 84; email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Correspondent gewest West: Caroline van der Helm; Monnikenweg 35; 2641 PX Pijnacker.
Tel. 10 14 18 545 email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Correspondent gewest Zuid: Vacant